Minőségi zeneszolgáltatás minden rendezvényre - Disco, Bál - Székesfehérvár

Feltöltő neve: retrocselli
Feltöltés ideje: 2015. június 26., péntek
Hirdető neve: Amennyiben egy igazán lendületes, vidám és fiatalos zenészt keres a legjobb helyen jár!
E-mail cím: info@retrocselli.hu
Telefonszám: 304656349
Kategória
Kedvencekbe!
Minőségi zeneszolgáltatás céges rendezvényre

Szeretné, ha alkalmazottai nem csak a munkahelyen találkoznának egymással, hivatalos keretek között, hanem alkalom nyílna arra is, hogy jobban megismerjék egymást, erősítve ezzel a csapatszellemet?

Erre kiváló lehetőséget nyújtanak a különböző céges események, összejövetelek, amikor a munkán kívül másról is szó esik, oldottabb a hangulat, a munkatársak lazítanak és szórakoznak egymás társaságában. Ehhez azonban egy valami elengedhetetlen, ez pedig nem más, mint a jó hangulatért felelős minőségi zene. A zene minden összejövetel fontos eleme, hiszen a közös tánc, a közös zenehallgatás oldja a feszültséget és összehozza az embereket.

Az Ön céges rendezvényéről sem hiányozhat ez a hangulati elem! Vegye fel velem a kapcsolatot, és rendeljen céges rendezvényeire minőségi zeneszolgáltatást! Bármely korosztály igényeihez képes vagyok alkalmazkodni, hiszen fiatalos zenész vagyok, így minden stílusban otthonosan mozgok.

Tekintse meg zenéimet, és bátran érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeimen! Mr. Retrocselli fergeteges hangulatot varázsol a céges rendezvényeken is!


Profi és megbízható zenészt keres?
Tekintse meg referencia fellépéseimet és érdeklődjön a részletekről!

Sok éves tapasztalattal és folyamatosan bővülő zenei repertoárral rendezvények különféle típusait varázsolom élmény dússá, ahol kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja kedvenc dallamait és letáncolhatja a cipője sarkát:

• Családi rendezvények
• Születésnapok
• Baráti összejövetelek
• Évfordulók
• Osztálytalálkozók és ballagási rendezvények
• Esküvők
• Céges rendezvények
• Egyéb rendezvények

Tekintse meg széles zenei műsortáramat, melyek között különböző stílusok is megtalálhatóak, valamint egyéni igényeivel forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeimen és mindenben készséggel állok rendelkezésére, hogy maradandó emlék legyen az esemény!

www.retrocselli.hu